Inauguració de l'exposició...


...el 16 de juny...




Tenim el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’exposició Cabanyal dos visions que tindrà lloc el dimecres 16 de juny, a les 19.00 hores, a l’Espai Cultural Biblioteca Casa de la Reina.
(Per tractar-se d'un centre públic es tancarà sobre les 20 hores, demanem puntualitat)


A les 20.00 hores anirem al bar La Paca a inaugurar la segona part de l’exposició del fotógraf xinés Adán Liu.




Esteu tots convidats!



Adreces:
Espai Cultural Biblioteca Casa de la Reina,
C/ Reina 85, el Cabanyal.
Bar La Paca, C/ Rosari 30, el Cabanyal.

1 comentari:

  1. Veient l´exposició a la biblioteca municipal del carrer de la Reina es pot veure com a les fotos apareix un Cabanyal amb façanes i mitjanes que a hores d´ara (algunes ,massa)encara conserven el mateix aspècte i han passat al voltant de 60 anys
    Hi ha que tindre en comptes que una gran part de les fotografies está fetes en plena postguerra,,admés .

    No necessitem als forasters per a donar-li al barri l´aspècte que encara te avui en dia.(fa 60 anys no teniem forasters al nostre barri il áspècte no ha evolucionat de forma proporcional als anys passats)
    ¿ som un barri mariner ? ¿abunden els colors clars i lluminosos? ¿ no podiem tindre un aspecte similar als pobles d´andalucia blancs o al menys amb menys murs pintats de negre quitrá o mitjanes sense lluïr? ¿ es la nostra idiosincrasia ,podrem canviar-la ,o podem continuar culpant a les autoritats o als okupes?
    Hem evolucionat molt poc tenint en compte els temps que ha transcorregut .
    ´

    Donat que hi ha un45 % de pintors aturats ,si s´estimulara la pintada de una bona part del Cabanyal alguns d´ells tindrien treball i les fabriques de pintures també.¿ Per que no es demana per a aquesta tasca la participació dels grafiters? Crec que als solars se´ls podria donar un altre look.
    El tindre que demanar llicència d´obres menors per a pintar una façana es un entrebanc massa complicat per a molts veïns.

    ResponElimina